Vi er i Naples..

09-10.04.2009:

Tydelig at det er påske her langs vestkysten av Florida ja! Amerikanere selv ferierer jo ofte langs vestkysten av Florida, og når det nå er påske så skrus prisene opp betraktelig.

Torsdag kjørte vi til Sanibel Island. Planen var jo å overnatte der i noen dager, men det ble skrinlagt når det billigste vi fant var 150 dollar for ei natt. Vi kjørte derfor videre til Fort Myers Beach. Ikke det at det var så veldig mye mindre folk der…eller særlig billigere, men vi dant nå et motell som ga oss en OK pris for ei natt. Hadde det ikke vært for en steinhard madrass i senga, så hadde vi sikkert blitt der et par dager for her var det virkelig flott! Vi fikk med oss enda en vakker solnedgang også..

I dag, fredag, har vi kjørt videre til Naples. Her har vi booket oss inn på et hotell for et par dager. Det er kort vei til stranden, og været er herlig :) Tempen i dag har ligget rundt 30, så vi koser oss! :)

Kveldens middag ble inntatt på «Red Lobster». Nydelig fersk hummer, med biff til (ja, det er sant) smakte utrolig godt. Billig var det også…hjemme ville sikkert en slik middag kostet nærmere 1500,- , mens her kostet den ca. 400,-

Nå skal vi sove litt før det blir total avslapping i morgen på stranden :)

4 kommentarer til “Vi er i Naples..”

 1. Hei!
  Ser ut som dere har en kjempefin tur. Her hjemme går heldigvis snøsmeltingen rasker for hver dag. Påskeværet er skiftene så varmere strøk med stabil sol og varme frister.
  Ønsker dere en fortsatt god tur.
  Hilsen Mimmi.
  Skal hilse fra Henning.

 2. Heldige dere,nå er det snart vår her også.Nå har Adina mye å gjøre–hun tror at hun er ansatt av kommunen til å rydde søppel!!alt hun finner skal hun rydde/spise.Det er vel komikveld når vi er på tur,hun plukker opp og jeg plukker ut av munnen hennes(mye bøy og tøy kan man si)i dag har hun vært med Erik på Borrehaugene,og der har hun mistet den brikka hun hadde rundt halsen(id-brikke),han kunne ikke finne den igjen,men håper du kan få tak i en ny brikke?Hils Wenche,og kos dere resten av ferien!

 3. Takk for det Mimmi!
  Vi koser oss her i varmen. I dag har vi tenkt oss på kanotur ut i sumpene her…håper bare ikke en alligator velter kanoen vår! :)

 4. Hehe…ja, vi merket det når snøen smeltet hjemme…hun er glad i å rydde! Hun finner alt av søppel, og bærer det rundt…merkelige greier :) Id-brikken hennes sitter i nakken hennes, så den er ikke mistet…den greia rundt halsen var bare en sak som det står at hun er id-chippet på….ikke noe farlig at hun mistet den, jeg får tak i ny :) Hilse….og klemme voffsen vår :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *