Valp i huset..

Fredag kveld hentet vi Adina i Lillesand. Kjøreturen hjem til Porsgrunn gikk som en drøm. Adina som mesteparten av turen i fanget til Wenche. Når vi kom hjem, var det tid for litt snusing rundt i sitt nye hjem. Hun ser ut til å ikke savne mor og bror hjemme i Lillesand veldig mye, og hun leker og herjer på her som om hun skulle ha bodd her i flere uker allerede :)

Adina skal sove i bur om natten. Det ser også ut til å gå ganske greit så lenge jeg er i nærheten. Jeg har sovet to netter på madrass ved siden av hundeburet :) Da vet hun at jeg er i nærheten. I natt tenker jeg å flytte meg litt lenger vekk fra buret, og neste dag enda litt lenger vekk…

Noen bilder fra de første dagene som Telemarking:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *