Super Bowl..

Go Saints!

I 2003 var jeg sammen med noen kompiser på en road trip i USA. I løpet av 4 uker kjørte vi fra Los Angeles til New Orleans. New Orleans var vi også innom på vår road trip i 2002. (Las Vegas – Miami). Vi likte oss så godt i denne herlige byen, at vi måtte tilbake igjen denne gangen også!

NFL er jo megastort i USA, så når vi så at det skulle være en kamp i Superdome der mellom New Orleans Saints og Indianapolis Colts var vi raske med å få kjøpt oss billetter! Vi gledet oss som noen unger til å se kampen!

70 000 tilskuere inne i Superdome!…ahh…for en folkehav og yrende liv!

Saints var dog elendige, så det var mange lokale fans som reise før kampen var over. Vi derimot hadde det megabra!..Tenk å få oppleve dette da!

I natt var det så igjen Super Bowl i USA. Saints møtte Colts. Bare det å se lagene gå ut på banen ga meg gåsehud…dette er stort..og så gøy å se disse lagene barke sammen igjen siden jeg så disse live i 2003!

Saint banket i alle fall Colts denne gangen! Det var ganske så spennende kamp, men neste år tror jeg vi heller får reise over til USA for å se Super Bowl live! :) Det er jo en helt sinnsyk opplevelse med NFL live i USA…

Noen klipp fra kampen i 2003:

En liten video-snutt: CIMG0166

Bilder:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *