Shopping og enda mer shopping..puh!

19-22.04.2009:

Vi er nå på Miami Beach. Etter noen runder rundt for å finne overnatting, så endte vi opp på «Blue Moon Hotel» som ligger like ved Ocean Drive. Det er jo der alt skjer, så man kan si vi bor sentralt her nå de siste dagene :)

Mandag og tirsdag ble det shopping…vi er nå helt ødelagte i bena etter å ha trasket rundt på «Sawgrass Mills» i 7 timer på mandag og 9 timer på tirsdag. Sawgrass Mills er et av USA’s største «Factory Outlets» med over 350 butikker samlet på et område. Veien rundt selve området strekker seg til over 5 km. Her er det egne butikker for blandt annet Nike, Adidas, Gap, Hugo Boss, Guess osv. Det går for det meste i klær, men det er også mange andre butikker der som har alt fra klokker til kofferter og capser. Vi har i alle fall fått shoppet ganske så mye :)
Jeg har kjøpt meg ny koffert…og den er SVÆR! Den blir nok allikevel ganske så sikkert full når vi skal pakke for hjemreisen…vi er faktisk litt bekymret på om vi får med oss alt i bilen ut til flyplassen :)

Nå slapper vi av på hotellet etter shoppingen. Onsdag blir nok satt av til å slappe av på stranden. MULIG det blir en tur til et annet shoppingområde som ligger like utenfor Miami. Der er det flere store butikker som har alt av fra interiør til…ehh, mere klær! Vi får se om vi orker :)
Vi har dog veldig lyst til å få med oss en Sears butikk før vi reiser da. Vi har jo sett på tv at Sears butikker har masse «stæsj» som vi liker :)

2 kommentarer til “Shopping og enda mer shopping..puh!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *