2 kommentarer til «Ryk & Reis»

 • 27. desember 2009 kl 14:23
  Permalink

  hei, vi skal til florida til sommeren, har du noe tips på leiebil? hvor skal eg bestille fra? er vel lit dumt å bestille når eg kommer ned der siden vi kommer 17 juni?

 • 27. desember 2009 kl 17:02
  Permalink

  Hei Frode,

  Det går nok helt fint å bestille leiebil når dere kommer til Florida, men jeg vil anbefale deg å forhåndsbestille bilen fra Norge gjennom norske sider. Til Florida turen nå bestilte vi via avis.no
  Fordelen ved å bestille via Norge, er at da er det du trenger av forsikringer inkludert i prisen. Det er det ikke når du bestiller leiebilen når du kommer til USA…da må du plukke ut hvilke type forsikringer du ønsker, noe som kan være litt mye “styr”.

  Skal dere kjøre rundt i Florida, kan en GPS være lurt å ha. Kjøp den i Norge i stedet for å leie en av bilutleieselskapene! De tar seg godt betalt for GPS’ene, og har du lyst på/trenger en GPS, så kjøer du en i Norge med kart over Nord Amerika…og Europa selvfølgelig slik at du kan bruke den her hjemme også :)
  Det er såååå mye enklere å finne frem i USA med en GPS! Hoteller,moteller, attraksjoner osv. er bare å plotte inn, så finner den veien for deg :)
  Vi sparte i alle fall mye tid på å ha med oss en GPS…

  Sjekk ut disse sidene for leiebil i USA:
  http://www.alamo.no
  http://www.eleiebil.no
  http://www.avis.no

  Se også siden hos NAF ang. å leie bil i USA

  God tur! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *