På vei til Miami….

19.04.2009:

Det ble enda en natt i Key Largo. Grunnen er pga. Prisene på overnatting på Miami Beach. Prisene synker med opptil 50% fra søndag, så da kunne vi liksegodt være en ekstra dag her i Key Largo :-)

I går dykket vi på verdens tredje største korallrev. Vi reiste ut med en dykkebåt kl. 08.00. Det var satt av to dykk på to forskjellige rev. Det var i grunn alt for mange dykkere på båten, så det var litt kaotisk til tider..dykkene var vel heller ikke allverden (tror vi er litt for bortskjemte med dykkingen i Thailand).

I dag reiser vi til Miami Beach. Der blir vi resten av ferien…som har gått alt for fort! :)

Én kommentar til “På vei til Miami….”

  1. Alt har en ende,sies det!Så nå er det hjem til hundedressur og hagearbeide.Tenker dere gleder dere til å se Adina igjen.Hun har blitt veldig stor og rampete(så gled dere)Her er alt bra,våren er kommet,men kald vind i dag.I morgen kjører jeg og Adina til Ulefoss for og passe Trym Andreas–det kan jo bli spennende??Er kjempeglad for å ha bilen,så ,mye mulig dere ikke får den tilbake.Kos dere mye de dagene dere har igjen.Gi beskjed om det blir noe forandring på flytidene,så slipper vi å stå på Torp i mange timer.Klem fra oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *