Orlando…

31.03.2009

Vi sjekket ut av motellet rundt kl. 11. Kjøreturen til Kennedy Space Center var unnagjort på noen minutter. Vi stoppet på Wendy’s for frokost, og så var det å utforske Kennedy Space Center.

Vi testet «Shuttle launch experience» som simulerer en oppskyting av rakett, Imax kino med «Walking on the moon» og mye mer rakettstoff :) Det er et enormt område Nasa har her, og det var flere alligatorer å se langs veien ut til Kennedy Space Center. Området er jo også kjent for å være et veldig bra naturreservat.

Etter en del timer her, så satt vi kursen mot Orlando. Her skal vi få med oss flere av fornøyelseparkene, og vi blir her frem til søndag. Det ble egentlig en dag mer en vi hadde tenkt oss, men vi tenkte oss ikke helt om når vi booket oss inn på hotellet…hehe

Hoteller i Orlando er en billig fornøyelse. Akkurat som i Las Vegas, så er det stor konkurranse og enorm hotellkapasitet. Vi bor her for kr. 463,- pr. Dag for oss begge. Hotellet ligger sentralt langs International Drive, og vi ser rett over i en av parkene fra vårt vindu i 6 etage.

01.04.2009

Dagen ble satt av til besøk i den ene av Universal Studios parkene her i Orlando. I morgen blir det park #2 (Islands of adventure).

Vel, tilbake til dagens fornøyelser :) Vi har fått med oss det meste i løpet av dagen i Universal Studios. Det vil si: Shrek i 4-D, Revenge of the Mummy (vår favoritt), Jaws, Men In Black, Twister, E.T. Adventure, Terminator 2 og sist men ikke minst, den nyeste atraksjonen i Universal Studio – The Simpsons Ride. Den er ganske så tøff! Teknologien er fanstastisk, og man kan jo bare lure på hvordan dette utvikler seg i løpet av noen år. Snart er det vel ikke noe «ekte» berg&dalbaner igjen – bare 3-D og 4-D atraksjoner :)

Vi spiste ribs på verdens største Hard Rock Cafe. Det smakte godt etter å ha trasket rundt i parken i ca. 8 timer :)

Vi avsluttet dagen med en handlerunde på Wallmart SuperCenter…nå ser vi bare frem til i morgen for enda mer morsomheter :)

2 kommentarer til “Orlando…”

  1. Hei på dere,ser ikke ut som dere lider noen nød.Gøy og få se på bilder fra der dere farter.Kjør forsiktig og kos dere masse.Adina er hyper når hun står opp,men etter en tur på stranda er hun rolig resten av dagen,vi reiser opp på hytta på Lørdag.Klem fra oss

  2. Godt å høre at hun har det bra. Hun kommer nok til å storkose seg på fjellet :)
    Håper dere får en fin fjelltur….vi savner henne masse :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *