Nytt på nytt :)

Denne måneden har vi blant annet vært på tur til Egypt…og Hardangervidda! :)

Egypt var fantastisk! 32 – 36 grader og ikke en sky på himmelen i løpet av hele uken, rundt 27 grader i vannet….ahh…hvorfor kan vi ikke ha det slik her hjemme også? :)

Vel, vi kom til hotellet vårt – Club Reef, sent på kvelden. Det var i grunn bare å få sjekket inn for så å gå å legge seg. Neste morgen våknet vi spente på hva som viste seg utenfor døren. Vi hadde fått et rom med utsikt til sjøen og pool’en. Kort vei å gå til begge….dette lovet bra! :)

Vi valgte all inclusive denne gangen. Det er jo deilig å kunne slippe å tenke på mat og drikke hele dagen, det er bare å gå å forsyne seg når man har lyst på noe! Vi ble dog litt lei maten, så det ble et par middager ute på byen :)

Hotellet har dessverre et italiensk crew ansatt på hotellet for å ta seg av de italienske gjestene. Dette crew’et lager mye støy fra tidlig til sent! Skal man tilt til Club Reef, så bør man kunne italiensk dersom man skal få med seg noe av det som skjer der….det er svært lite informasjon (eller rettere sagt:ingenting!)som blir gitt på engelsk/skandinavisk der!
Selve plassen er dog fin. Det er hyggelig betjening (egyptisk), rent og pent…men harde madrasser i sengene! Sengene hørte vi det var flere reisende som klaget på, så det var ikke bare vi som var uheldige..

Det er ca. 100 meter å gå til stranden. Man må gå ut på en brygge for å komme seg i vannet pga. alle korallene der. Det er dog ikke noe problem…
Det er flott å snorkle der med fisk i alle former og fasonger. Vi så også skilpadde og stingray der….kult!
Dagene våre i Egypt gikk stort sett slik: stå opp->spise frokost->sløve litt på rommet for så å stikke ned på stranden->sole seg -> snorkle ->sole seg->snorkle…osv :)

En herlig ferie var det!

Et par nye TiToppere har vi også vært på. Denne gangen var det Fjerdingen og Årdalsåsen På Fjerdingen fant vi også litt kantareller…se bilder under fra turene.

Vi har også vært en tur på hytta for å hogge ved. Det er flotte høstfarger i fjellet nå…

Ellers er det svært lite som skjer. Wenche har nå jobbet en måned i sin nye jobb….weee :) (og ja, hun trives godt der…hehe)

Litt bilder som er tatt i det siste kan du se ved å KLIKKE HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *