Nytt år….nye muligheter?

Så er det blitt «tjue-ti»..eller hva man nå skal kalle årstallet. Kanskje «10» blir litt rart? Totusenogti?

Tidsperioden 2000–2099 kaller vi totusentallet (eller 2000-tallet, også kalt det 21. århundret). Det blir parallelt med at vi sier tusentallet om århundret fra år 1000 og utover, som i setningen «kristendommen ble innført på tusentallet», ifølge Språkrådet.

Språkrådet har anbefalt at mediene kaller det nye året to tusen og ti

Vel, nok om det. Vi har blitt feitere(i alle fall jeg) i jula. Alt for mye god og feit mat, samt mye godterier.
Så nå må det skjerpings til i det nye året :)

Det skjer ikke så mye på sidene her i grunn. Den er litt i vakum for tiden…vet ikke helt hva jeg skal ha på siden her lenger. Jeg fikk et par idè’er før jul her, så nå har jeg registrert en drøss med domener jeg jobber med for tiden. Disse har nå så vidt begynt å genere trafikk. Det tar tid å skrive og legge ut artikler, så da blir skjellaug.net litt skadelidende av det..

Websidene jeg jobber med nå er disse:

www.country4you.com Her blir det som du sikkert gjettet artikler om: Country Musikk! Norsk språklig denne siden, men satser på en nordisk side på sikt.

Har også opprettet et underdomene for country4you som skal være på engelsk. Det er litt flere folk der ute i den store verden som kan engelsk en norsk :) Underdomenet er ikke klart enda, så jeg jobber med det nå om dagen…

www.nice2you.com er et annet domene jeg har. Denne siden er pr. i dag en nyhets-side på engelsk. Det er nyheter om alt fra hva som skjer i Canada, USA, England og ellers i verden. Jeg er litt usikker enda om dette er den rette måten å bruke domenet på, men jeg tester det i alle fall ut en stund til :)

www.makeupstips.com er Wenche’s prosjekt…med litt (mye) bistand fra meg :) Dette blir en engelsk-språklig side, og den skal handle om…ehh…ja, du gjettet riktig: Makeup!….og annet «fashion» ;)

www.planet1forum.com er et forum som skal ha oversikt over alle verdens forumer. Alt fra biler,båter,reiser,musikk osv. Denne siden går også på engelsk…

Har et par andre websider også, men de har jeg ikke gjort noe med…enda!

Fint om dere kan besøke disse sidene og fortelle hva dere synes! Er det noe feil? Noe som mangler osv. Det er alltid fint med tilbakemeldinger :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *