Malaysia best og billigst

Det er Malaysia som får æren av å smykke seg med tittelen ”beste internasjonale reisemål” i 2007, etter en kåring i det amerikanske reisemagasinet Global Traveler. Det anerkjente bladet gjennomførte en undersøkelse på sine nettsider, hvor publikum selv fikk komme med sine begrunnelser på hvilket land de mener fortjener en slik beskrivelse.

Malaysia har i mange år funnet seg selv i skyggen av storsøster Thailand. Nå kan den situasjonen være i ferd med å forandre seg. I kåringen til Global Traveler fulgte både Thailand, Spania og Italia etter Malaysia.

Det synes turistmyndigheten i landet er meget gode nyheter. Allerede kjent som et eksotisk ferieland med unike dykkermuligheter blant annet ved øya Borneo, håper de at langt flere turister finner veien inn i landet.
– Malaysia tilbyr et stort utvalg attraksjoner som fine strender, golfbaner i verdensklasse og andre interessante utfluktsmål.

Den svenske valutaforhandleren X-change har dessuten regnet ut at Malaysia er det billigste landet å feriere i vinteren 2007/08.
– Kombinasjonen av lave priser og mye å gjøre for alle typer interesser, har ført til at vi har en 41 prosents økning i antall besøkende fra Norden…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *