Leaving Orlando…

03.04.2009:

Dagen var satt av til Disneys Epcot. Epcot Center er en av temaparkene i Disney World. Her er informasjon og opplevelser for barn og voksne. I Epcot finner man for eksempel 11 land i miniatyr, deriblant den norske paviljongen. Vi ble vel ikke veldig imponert over parken i grunn. Hadde det ikke vært for Mission:Space Attraction , Test Track og den norske paviliongen med stavkirke, Akershus festning, melkesjokolade og norske bunader, så kunne vi i grunn ha spart oss for denne parken.

04.04.2009:

I dag våknet vi og lurte på om vi orket å traske rundt i enda en fornøyelsespark. Vi har gått noen mil i løpet av de siste 3 dagene, så vi lurer på om vi skal droppe å reise til Hollywood Studios for heller å ta en tur på et stort Factory Outlet like i nærheten her for å shoppe litt :)

Uansett så skal vi reise videre i morgen. Da setter vi kursen mot vestkysten…

05.04.2009:

Vi er klare for noen mil i bil igjen :)
Etter 5 dager i Orlando, så skal det bli litt godt å komme seg ut til litt roligere steder. Orlando er jo kjent for å være «verdens fornøyelsespark by», så det er mye folk over alt her. Det ble ikke noen ny park på oss i går. Vi følte i grunn at vi var ganske så forsynte, og i og med at Disneys «fast pass» løsning var elendig sammenlignet med Universal Studios sin løsning, så fristet det ikke mye å stå i kø igjen :)

Dagen ble derfor satt av til shopping i Orlando’s Factory Outlet. Det er vel ca. 200 butikker der, og vi brukte faktisk over 7 timer der! Er det mulig sier jeg bare….hehe
Etter shoppingrunden var vi klare for middag. Valget fallt på Outback steakhouse. Der fikk vi (i alle fall jeg) den beste biffen jeg noen gang har smakt!

Nå er vi altså pakket og klart for å forlate Orlando for denne gang. Turen går nå nordvest til Laguna Beach. Der blir vi til i morgen for så å jobbe oss nedover hele vestkysten :)
Vestkysten ligger jo ut mot Mexico Gulfen, og det er jo der det er VIRKELIG flott! Vi gleder oss til noen avslappende dager langs kritthvite sandstrender i alle fall :)

God påske!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *