Kun 24 dager igjen til Florida feire :)

Kun en ting i hodet mitt nå om dagen…og det er FERIE! Det skal bli såååå godt å komme seg «over there» igjen. 6 år siden sist jeg var i USA nå, så dette tror jeg skal bli veldig bra! Håper bare at Wenche også liker ferien vi skal på da ;)

Det blir jo en bilferie, og det har ikke Wenche vært så mye med på tidligere. Men jeg tror…og håper at hun også kommer til å like USA som ferieland. Jeg har jo vært på 2 «road trips» i USA tidligere, så jeg vet hva jeg går til…og gleder meg som en unge!

Overnatting er bestillt i Fort Lauderdale for de to første dagene våre.  Vi kjøre så til en liten by som heter Titusville. Byen ligger ca. 3 timers kjøring fra Fort Lauderdale…her skal vi se på rakettoppskyting fra John F Kennedy Space Center den 1.april. Det blir jo stort! :)

Turen går så til Orlando for noen dager. Her blir det å få med seg en del fornøyelsesparker som Universal Studios, Epcot mm. Regner med at vi blir i Orlando i 5 dager, der en av dagene er satt av for å reise tilbake til John F Kennedy Space Center for omvisning der.

Vel…jeg får planlegge litt mere ferie! Har ikke tid til å sitte her å skrive ;)

Noen bilder fra dagene som går…Adina vokser styggfort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *