Koh Lanta

Dette har vært en fartsfyllt dag :)

Vi har leid oss en ATV hver i dag for å utforske øya. Først måtte vi teste ut denne ATV’en i en offroad løype. Wenche var rimelig ivrig og raste avgårde. Hun var kommet halveis i løypa før jeg hadde rukket å starte…hehe. Men, hun så ut som en stor leire klump etterpå også da J Hun trodde hun måtte ha bånn gass for å komme over noen små vannpytter…hehe..kan tro det sprutet mye søle rundt henne :)

Fire timer på rundtur rundt øya i variert terreng var ganske så morsomt…og slitsomt. ATV’en min streiket halveis, så da måtte jeg sitte på med Wenche resten av turen…eller det vil si Wenche satt på med meg, for jeg kjørte «hennes» ATV :)

Apekatter, flotte strender, lokale småbyer og varierte kjøreforhold med litt asfalt og mye grusvei. Det var en fin tur, men det startet å regne. Ikke det at det gjorde oss noe for vi var forberedt og hadde med regntøy…

I kveld skal vi inn til Lanta Town for å teste ut en Svensk restaurant. Vi har Thai mat litt oppe i halsen etter matforgiftningen, så vi holder oss til europeisk mat i dag også :)

Nå i kveld har vi skjemmet oss selv litt bort. Vi bestillte to Mojito (tror jeg det skrives) til rommet, samt to thai damer som ga oss en times olje massasje samt at Wenche tok pedikyr og manikyr, og jeg tok fotbehandling…alt til den nette sum av ca. 400,- NOK…en helt latterlig sum. Da ga vi MYE tips også!!….

I morgen tar vi båten videre til Koh Lipe, så da blir det nok dårlig med oppdatering her på noen dager. Det er kun strøm på øya der om kvelden/natten…

Vi har det bra…og koser oss mye.

Ta Ta..

Pst: Lagt ut noen flere bilder også…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *