Enda en dag i Orlando :)

02.04.2009

I dag var det park #2 i Universal Studios – «Islands of adventure» sin tur til å få besøk av oss :)

Det så ut fra morgenen av å bli en ganske så overskyet dag, så vi «glemte» å smøre oss inn med solkrem…hehe…det var jo ikke videre smart. Litt ut på dagen kom solen for full styrke, og tempraturen nærmet seg 30. Vi kjente at i ettermiddag blir vi nok røde som tomater, men gjorde vi noe med den….?…nææ… :)

Universal parken er morsom nok den, med Supermann i 3-D, Hulk berg&dalbane, Jurasic Park m.m. Vi brukte ikke så lang tid i denne parken som vi gjorde i den i går, så ved tre tiden var vi i grunn forsynte. Da bestemte vi oss for å reise ut til flyplassen for å bytte bilen. Den var godt brukt for å si det mildt, selv om den kun hadde gått 20 000 km. Vi byttet den til en mitsubishi eclipse convertible. Den er morsom å kjøre, så selv om vi får mindre plass i den så får den duge resten av ferien. Mustang cab. Har Avis kuttet ut, så det var ikke noe håp å få den bilen dessverre. Det får bli hos Hertz neste gang da i alle fall desom vi skal ha en slik bil…det er jo ikke allverden med plass i disse cab’ene så.

I morgen blir det en ny fornøyelsespark. Vi har ikke helt bestemt oss enda for hvilken, men det står mellom to Disney parker – Disney World Epcot Center eller Disney’s Hollywood Studios som vist nok skal være vesentlig bedre en Universal Studios film park..

Været er tålig greit her. Det er stort sett opphold, men vi har hatt noen skikkelige skyllebøtter med regn også. Varmt og godt er det også, det ligger stort sett mellom 25-30 grader…

Vi savner Adina hjemme da, men får oppdateringer fra mor om at hun har det bra…så da beroliger vi oss med det :) Hun skal i alle fall skjemmes godt bort når vi kommer hjem. Det er mye rart amerikanerene har til hunder her :)

Noen bilder fra i dag:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *