All posts in Diverse

26 mar

Vi ønsker alle en riktig god påske!

In Diverse by Roy / 26. mars 2010 / 1 Comment

Så er det tid for fjell, mer snø og kaldere vær…men forhåpentligvis fint vær!

Pass på så dere ikke får besøk av denne påskeharen:

Påskeharen 2010

25 jan

Flyttet siden..

In Diverse by Roy / 25. januar 2010 / 0 Comments

flyttingen av skjellaug.net har gått helt fint, så nå er det bare velstand igjen :) Ikke mere problemer og treghet med websiden som har irritert meg i flere år!…

Ser ut til at det meste av innholdet har blitt med over til den nye leverandøren også, men om dere skulle finne noen feil på siden her så er det fint om dere sier ifra :)

04 des

Åtte tips for sikker online-shopping

In Diverse by Roy / 4. desember 2009 / 0 Comments

Shopping på nett er en fin måte å spare både tid og penger, men enkelte er kanskje litt usikker rundt sikkerheten ved å handle på nett. Her viser jeg deg noen tips som kan være greie å følge. De kan spare deg for både hodepine og finansiell smerte :)

1. Handle med kredittkort, ikke debetkort. Bankene presser forbrukere til å bruke debetkort med en mengde forskjellige typer programmer, fordi de da kan la kjøpmenn ta høyere gebyrer enn på kredittkort-baserte transaksjoner i følge en analytiker hos Gartner Inc.

Read more →

21 nov

Verdens største artist gjør comeback i Vegas

In Diverse,Musikk by Roy / 21. november 2009 / 0 Comments

Han har solgt flere plater enn selveste Elvis i USA og regnes av mange som verdens største artist. Nå trer han ut av pensjonisttilværelse og gjør comeback i Sin City.

Read more →

01 sep

Tiden flyr gitt :)

In Diverse by Roy / 1. september 2009 / 0 Comments

hmm…1 måned siden sist jeg oppdaterte her? wow…hvor ble den tiden av?

Vel, ikke så mye som har skjedd her i gården da. Et par titoppere er unnagjort, og parafintanken i 1 etg. her er ENDELIG historie! Nå er den på dynga!! :) Det var godt å få frigjort den plassen..

Read more →

08 aug

Thailands dag – Uvær og annet nytt…

In Diverse,Ut på tur by Roy / 8. august 2009 / 0 Comments

Vel…tiden flyr, og det er ikke mye tid/lyst til oppdatering av min lille hule nå om sommer’n :)

Forrige søndag gikk vi en tur til Brevik langs kyststien. Der var det Thailands<!–more–> Dag med thai dansing og Thai mat. Dette er noe Thaiene i Grenland har satt i gang for å feire at thailands konge, kong Chulalongkorn kom til byen i 1907. Vi fikk smake litt thai mat, og se på litt morsom/dårlig thai dansing og sang :)

Mandag var det på tide med en ny <a title=»Titoppern i Grenland» href=»http://titoppern.no/» target=»_blank»>Titopper</a>. Valget falt da på <a href=»http://titoppern.no/index_lakollen.php» target=»_blank»>Larkollen</a>..En flott tur som ikke er alt for slitsom og lang :)

Onsdag var det tid for Katie Melua konsert i Langesund. Terje og Stine kom på besøk fra Oslo, og Aina, Anders og Tommy kom til oss for grilling og noen øl før konserten. Det ble en fin konsert..selv om det er litt kjedelig musikk for meg..hehe. Uansett så er det hyggelig å samle gode venner for å finne på noe en gang i blant :)

Søndag kjørte vi en tur ut til Langesund for å se på olje-sølet etter «Full City» som har gått på grunn rett utenfor Langesund. Det var et trist syn som møtte oss…det vil ta laaaaaang tid å rydde opp i alt olje-sølet der :(

Sommer’n er snart over, så satser på at det blir litt hyppigere oppdateringer av siden utover høsten :)

Noen bilder fra de siste dagene:

24 jul

USA; Med Mustang i solnedgang

In Diverse,Reise by Roy / 24. juli 2009 / 0 Comments

Dette er bare sååååå bra! :) Enig med gutta som skriver her om at dette bare MÅ oppleves en gang i løpet av livet :)

California, Nevada, Arizona og Utah er noen virkelig flotte stater som jeg selv har hatt gleden av å være på «road trip» gjennom…

USA – Med Mustang i solnedgang – Nettavisen.

18 jun

Sommer’n er her!

In Diverse,Hund by Roy / 18. juni 2009 / 0 Comments

Ikke mye som skjer for tiden i grunn. Adina har fått sin første løpetid da. Hun skjønner ikke helt hva som skjer i kroppen hennes, og synes i grunn veldig synd på seg selv :)

Read more →

23 des

Ønsker alle en RIKTIG GOD JUL…

In Diverse by Roy / 23. desember 2008 / 0 Comments

…så var julen her og vi er NESTEN ferdig i hovedetasjen ;)

En aldri så liten innspurt på lille-julaften må til, men dette ser da virkelig ut til å bli et godt hjem for oss ;)

Vi ønsker alle en RIKTIG GOD JUL…

//Roy & Wenche