Busch Gardens

08.04.2009:

Denne dagen var satt av til enda en fornøyelsespark – Busch Gardens i Tampa. Vi kom oss forholdsvis tidlig inn i parken, men selv om det var tidlig var det masse folk der allerede. Det er jo tross alt starten på påsken, så folk har fri. Godt var det da at vi hadde kjøpt oss «Quick Queue» kort for dagen. Dette koster litt ekstra, men det er absolutt verdt det dersom man ikke er så veldig glad i å stå i køer (noe vi ikke er så særlig glade i). Vi gikk forbi hundrevis av ventende folk i køene, så vi regner med å ha spart ove 4 timer i kø for alle atraksjonen vi har tatt :)

Busch Gardens er også en stor Zoo. Vi så tigere, nesehorn, zebraer og masse andre dyr der…

Hovedmålet med dagen var dog berg og dalbanene. Vi fikk med oss det meste der…det vil si: Montu, SheiKra,Gwazi og Kumba pluss Congo River Rapids som gjorde oss ganske så våte. En morsom dag med fart og spenning altså :)

Etter ca. 7 timer i Busch Gardens kjørte vi til Anna Maria Island. Det er en herlig liten øy som vi kommer til å utforske nærmere i morgen. Vi rakk akkurat frem til Anna Maria Island til å få med oss solnedgangen på stranden der….og for en vakker solnedgang!

Sanden her knirker når man går på den…og den er kritthvit! Varmen er også på vei tilbake etter et par dagen med «kulde» (har vært ned mot 15-16 grader….brrr).

Vi kjører antageligvis videre til Sanibel Island i morgen ettermiddag. Der er det planlagt at vi skal være i 3 dager…vi får se hva det blir til :)

Noen bilder fra dagens hendelser:

2 kommentarer til “Busch Gardens”

  1. hei på dere,nå er vi kommet hjem igjen,deilig med en dusj og varmt og kaldt vann i kranen.snøen begynner å bli ganske rotten på fjellet nå,men det bekymrer vel ikke dere?Adina har det bra og koser seg,hun er ganske gal på morningen,da går tær og fingrer,sokker har vi måtte slutte med,likedan med sko….Nå er det tulipanløker og påskeliljer som får gjennomgå,så håper dere har penger til overs når dere er tilbake i Norge igjen—Dette blir DYYRT!!!???Kos dere videre,ser ut som dere får med dere det meste.Klem fra oss

  2. Hmm…høres ut som det blir dyrt å komme hjem igjen så vi blir like godt bare værenes her vi :) Adina kan dere sende på flyet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *