Apalachicola…

04.04.2009:

I dag våknet vi og lurte på om vi orket å traske rundt i enda en fornøyelsespark. Vi har gått noen mil i løpet av de siste 3 dagene, så vi lurer på om vi skal droppe å reise til Hollywood Studios for heller å ta en tur på et stort Factory Outlet like i nærheten her for å shoppe litt :)

Uansett så skal vi reise videre i morgen. Da setter vi kursen mot vestkysten…

05.04.2009:

Bye,bye Orlando…for denne gang :)

Etter en god natt søvn var vi klare for noen timer bak rattet. Vi kjørte til Laguna Beach, som ligger ikke så langt fra grensen til Alabama. Her kan man tydelig se effekten av den dårlige økonomien i USA. Det er som å kjøre gjennom en spøkelsesby. Husene er tomme, og «til salgs» skiltene står overalt. Butikker og restauranter er nedlagt, men strendene er fremdeles like fine :)

Vi bestemte oss for å kjøre videre i og med at det var gudsforlatt der. Vi satt kunrsen mot Mexico Beach….men det var akkurat det samme der, så vi fortsatte å kjøre…og kjøre…

Vi stoppet i Port St. Joe for å spise. Vi TENKTE kanskje at vi skulle overnatt der, men den gang ei…vi kjørte videre!

Klokken ti på kvelden fant vi et motell langs veien som vi stoppet på. Nå er vi på et lite koselig sted som har et fryktelig vanskelig navn – Apalachicola. Vi har kjørt over 75 mil i dag, så det skal bli godt med en god natts søvn nå…

I morgen regner vi med å kjøre til Crystal River. Der kan man snorkle med sjøkuer, så vi får se hvor kaldt det er i vannet før vi eventuellt dypper kroppene ut i elven der :)

Pst: GPS er noe dritt på «bygda» her i USA. Den lurte oss ut på en grusvei…eller rettere sagt, en sandvei som jeg trodde vi ikke skulle komme oss ut igjen fra. Det ble mer og mer sporete, mer vann lags «veien», og totalt øde…til slutt så snudde vi og kjørte tilbake….puh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *